Sådan hjælper fagforeninger alle arbejdstagere

Der er fordele og ulemper ved alt – herunder medarbejderforeninger. Lord Attlee’s. Der er lejligheder, såsom kulstriden i 1921 eller generalstrejken i 1926, hvor dette øger dramaet i hans fortælling. Men så vidt jeg kan se, er det virkelig “uacceptabel politisk indblanding” i medierne, som fagforeningerne opkræver. Tv-stationen har kigget på at skifte til AM i det meste af landet for at spare nogle $ 750.000 om året, blandt andre ting, men alle de løsninger, der hidtil ville gøre Radio New Zealand i blot en anden kommerciel radio-netværk, som ville gøre det lettere for National at sælge ud, selvfølgelig. 87,4% af New Zealands vælgere stemte IKKE, som ekstremisterne siger.

Føj den angribende offentlige tv-station Radio New Zealand til listen.

Men hvis de kristne ekstremister kan skjule deres sande motiver og deres sande dagsorden, tror de, at de kan skrælle nok af Nationalpartiets højreorienterede tilhængere til at komme ind i parlamentet. Vi kan ikke vide noget om intentionerne hos de mennesker, der ikke stemte, men der er ingen grund til at antage, at de ville have stemt, som de kristne ekstremister ønskede. I stedet stemte 87,4 % af de newzealandske vælgere, der stemte, på den måde, som ekstremisterne ønskede. Føj den angribende offentlige tv-station Radio New Zealand til listen. Broadcasting minister Jonathan Coleman har truet med at fyre bestyrelsen for Radio New Zealand, hvis de ikke gør, som de får at vide, nemlig at kommercialisere. Coleman hævder nu, at han aldrig truede bestyrelsen i Radio New Zealand, men blot gjort sin hensigt klar.

Hvis vi ser nu myndighederne har gjort disse føderale og statslige arbejdskraft plakater obligatorisk for virksomhederne. For eksempel forsikrer Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) føderalt chartrede forretningsbanker og opsparing og lån mod tab. Dette er ikke tilfældet med kreditforeninger, som fortsætter med at stille lån til rådighed for folk med god kredit historie. Tv-seere bliver overdænget med såkaldte spørgsmål annoncer betalt af selskaber, fagforeninger, advocacy grupper og enkeltpersoner, der har brugt en kæmpestor 270 millioner dollars lige siden Obama tog ed af embedet, ifølge data til POLITICO af Campaign Media Analysis Group. De kristne ekstremister bruger dette spørgsmål til at rekruttere tilhængere og, hvad der er vigtigere, donationer fra deres kernekreds. Ingen kristeligistiske parti er kommet ind i Parlamentet siden MMP parlamenter begyndte i 1996, og ingen vil: New Zealanders er for verdslige, for rationelle og for midtsøgende for det.

Men for det andet forsøger de at opbygge en højreekstremistisk kristenistisk politisk bevægelse for at gå ind i valgpolitik. Udstyret med støbte, isolerende håndtag, et medium sammen med mindre type af hver stil er afgørende, akassemedlem.dk/ specielt når som helst arbejder i og omkring levende elektrisk strøm. Du har givet afkald på, hvad alle andre i film fagforeninger får og opgiver, hvad der kommer med de fleste fuldtidsjob. Fremadrettet vil fritid og gæstfrihed være en af de vigtige industrier, der påvirker virksomhedernes overskud og job i New York. Ledelsen skal afgøre, om det relevante personale er til rådighed til drift af montageudstyret. Hvis du ikke opfylder deres krav, vil de fortælle dig, at der ikke er nogen løsning, og at du sandsynligvis ikke vil være i stand til at få det realkreditlån, du har brug for. Alt du skal gøre er at betale $ 5 for at blive medlem af Consumers Cooperative Association.