Når følgebreve får personlig

“Det er med stor interesse og begejstring, at jeg sender mit CV for din gennemgang.” De fleste følgebreve er skrevet i denne ensformige tone. Følgebreve behøver ikke at være så kedeligt og heller ikke så uinteressant. Denne stil af Følgebrev skriftligt har eksisteret i årevis; og det er en tendens, der har overskredet sin tilfredshed.
Det er helt i orden at tilføje pizzazz til også at omfatte bogstaver i et forsøg på at inddrage læseren i din historie. Tager en business tilgang, mens tilføje et personligt præg til følgebrevet vil sikkert gøre dig skille sig ud fra andre kandidater. Men mange er skeptiske over for tilføje en personlig historie følgebrevet, fordi rygtet siger at følgebreve bør være helt business-orienterede. Det er ikke sandt. Der er lejligheder når det er hensigtsmæssigt at afvige fra hvad andre forventer at læse, og selvfølgelig, der er tidspunkter, når du skal forblive med metoden “afprøvede og sande”.
Hvornår får personlige ikke giver mening
Få personlig kan være tricky, fordi de fleste mennesker har en tendens til at afsløre for meget. Kun Vælg at videregive personlige oplysninger, hvis gør så vil hjælpe sælge dig til stillingen. Brug ikke følgebrevet som et køretøj til at gøre undskyldninger, at undskylde for din nuværende situation eller til at beskrive, hvordan svært jobsøgning har været. For eksempel er følgende ikke en personlig historie, der skulle blive konkretiseret ud i et følgebrev:
Et par måneder siden, jeg blev afskediget og har ikke været i stand til at sikre en position siden. Jeg har besvaret utallige klassificeret annoncer og ingen vil give mig en mulighed. Mine regninger hober sig op og jeg har brug for nogen til at give mig en chance. Jeg er en god arbejdstager og hvis du leje mig, du blive ikke skuffet.
Ovenstående indførelsen smager af desperation, og selvom du kan være sandfærdig, når siger du vil gøre en fantastisk job, læseren vil tænke enten: a) Hvis ingen andre ønsker denne person, jeg sikker ikke eller b) denne person vil tage på enhver holdning bare for at betale regninger mens cont inuing til at lede efter den rigtige lejlighed. Mens der ikke kan være din hensigt, vil det være opfattelsen.
Hvornår får personlig mening
Ikke enhver situation er den samme og nogle situationer kræver mere end blot en gentagelse af dit CV. Hvis du er i øjeblikket arbejdsløs, en karriere changer, eller bare har en interessant historie at dele om dine karrieremuligheder, velkommen til at uddybe i følgebrevet. Følgende er en passende personlige historie at fortælle i et følgebrev:
Det er menneskets natur at tro, at liv ændre begivenheder vil kun ske, at “dem,” ikke os. Med denne populære forestilling på slæb, vi griber vores liv at gøre det bedste vi ved hvordan. Så er en dag, vi ramt med en virkelighed, der ændrer vores syn på verden og vores formål på denne jord. Hver af os har vores egen unikke livsændrende begivenheder; minen var da min kammerat blev diagnosticeret med Alzheimers sygdom.
Når jeg har besluttet at forlade arbejdsstyrken at passe min følgesvend sygdom, jeg indså hurtigt, der var aldrig tilstrækkelig tid til at få alt gjort: papirarbejde, læge besøg, kliniske undersøgelser og husholdning ansvar.
Selv med alt det der skulle gøres, jeg hilste mulighed for at tage sig af ham, når han havde brug for mig mest. Faktisk er jeg taknemmelig jeg var i stand til at følge ham gennem hans rejse. Jeg indse indeværende er en luksus ikke ydes til alle. På grund af de erfaringer, jeg havde og ud af Plejehjemmet, besluttede jeg at vende tilbage til college og tjene en kandidatgrad i Health Advocacy på Sarah Lawrence College.
Ovenstående er en hjertevarmende fortælling om hvordan ens personlige erfaring ændret deres kurs i livet. Denne særlige historie er et fantastisk salgsværktøj fordi det hentyder til empati og medfølelse denne kandidat har for andre, der går gennem hvad hun oplevet.
Anerkendelse, hvis din personlige historie giver mening
Når at komme personligt i et følgebrev, centrale er at fokusere på et emne der: a) vil interesse læseren, b) er relevante for din karriere mål, og c) vil tilføje vægt til din liste over kvalifikationer. Hvis du kan entusiastisk svare “ja” til alle de særlige kvaliteter, så er din historie en, der skal fortælles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.