Holde dine investeringer overskud

Har du haft en af disse enorme investeringer vindere – en bestand, der gik fra $2,00 $80,00? Eller nogen andre numre, du vil, der gav dig en gigantisk procent profit?
Gjorde du tage overskuddet eller har du se egenkapitalen drop ned til hvad du har betalt for det? Jeg håber du solgt og holdt penge. Det er, hvad det hele handler om. Så mange gange da jeg var en mægler har jeg set kunder gøre store overskud og derefter tror, de var alvidende om handel og inden for en kort periode give tilbage, hvad de havde gjort.
Som en maeglerhonorar selskab ejer havde jeg krydret mæglere gøre det fornuftige ting. En af mine mænd lavet $150.000 i kort tid. Jeg ringede for at lykønske hans præstation og foreslog han tage en ferie fra trading for et stykke tid. Han sagde, “Nej, Al, jeg ved hvad jeg gør”. Den meget næste måned han tabte $155.000. Hvad skete der?
Lytte omhyggeligt, som jeg vil fortælle dig en af de store truisms ikke fundet i trading uddannelsesmanualer. Hvis du laver en handel om i aktier, investeringsforeninger, ejendomme, valutaer, uanset, det gælder. Udskrive dette, ramme det og sætte det på dit kontor væg.
“At gøre en masse penge er lige som forurolige dit sind som at miste en masse penge”.
En stor score destabiliserer tænkning. Mange mennesker ønsker at gøre det igen og igen, så de straks styrte tilbage i deres investeringer med deres vindende kontanter og gøre større indsatser. Det er næsten uden undtagelse, at de bliver tabere og give noget tilbage deres gevinster.
I mange år har jeg opfordret til at tage tid efter en stor fortjeneste. Det tager tid at få dit hoved lige igen. Som en tidligere gulv erhvervsdrivende ville jeg har omkring 6 eller 8 gange i løbet af året, da jeg gjorde et godt “hit”. Derefter ville jeg straks kalde mit rejsebureau for at spørge, hvor jeg kunne gå til en uge. Jeg vidste, jeg skal slippe fordi min investeringsstrategi vil blive overskygget af succes.
For mange af de store vindere synes at ændre deres grundlæggende handel plan, da de nu havde en stor mængde som handel forårsager dem til at afvige fra deres succesfulde mønster. Derefter blev de tabere. På grund af deres succes ændret deres tænkning og de var ikke klar over hvad der var sket. Erhvervsdrivende skal komme væk og lade hans følelser ned.
En foruroligende begivenhed, selv et positivt, kan ændre op din tankegang. Hvis du vil beholde dit investment overskud skal du holde dine følelser under kontrol.
Copyright 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published.