Har du en kreativ pensionsordning?

Mange folk brokke sig på det slid, som er deres daglige arbejde trummerum. Du kan faktisk høre og hørbare suk hver mandag, når arbejdstagere en og alle skulle traske tilbage til deres sengebåse kl 7:00 skarpe. De glæde sig ved enhver lejlighed, der er til sniger fra arbejde – helligdage, ferier og andre undskyldninger fra arbejde.
Disse mennesker længes efter den dag, de kan hænge deres frakker hjemme for god og kysse deres arbejdsdage farvel. Og da omsider deres pensioneringer kommer, de sidder på sofaen på en tidlig mandag morgen basking i det faktum, at de ikke må genere punch ur ikke mere, de ser ud af vinduet og spørger sig selv:
“Hvad nu?”
Du tror måske ikke, at arbejde er ønskeligt. Når man overvejer den dag, hvor du skal arbejde længere, vil din største problem dog, hvad de skal gøre næste.
En kreativ pensionsordning er et must hvis du er at nyde dagene efter din pension. Ofte folk planlægger ikke deres pensionering. De simple afvente det. I alle aspekter af livet er planlægning vigtig. Du kan bare finde dig selv flatfooted og deprimeret hvis du ikke er i stand til at overveje hvad man skal gøre med din gyldne år.
Ingen interesser?
Nogle spændt på deres pensionering, fordi det giver dem mulighed for at varetage deres interesser. Hvis dette er tilfældet for dig, bør du planlægge at gøre mest muligt ud af din pensionering dage.
Hvis du altid ønsket at lære klaver, men aldrig haft lejlighed til at gøre det på grund af arbejde. Nu er det tid til at gøre dette. Du kan tilmelde dig for klaverundervisning. Lad ikke alder eller opdragelse distrahere dig fra denne.
Prøv at lære at male. Skrive en bog. Deltag i en jogging gruppe. Der har været mange berømte kunstnere og forfattere, der kun tog op deres pen på en fremskreden alder.
Hvis du tror, du ville være for gammel til at lære noget som dette, så tro om igen. Der har været mange mennesker, der tog op meningsfuld Hobbyer i deres fremskredne alder. Og nogle var endda i stand til at udmærke sig ved disse Hobbyer. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Hvis du har hørt sige, lad “gamle hunde kan ikke lære nye tricks,” det ikke gælder for dig.
Læring lukning
Nogle voksne har udviklet en måde at tænke, der effektivt har ødelagt deres evne til at lære. Så længe en person er i live, er han eller hun i stand til at lære. Nogle mennesker overholder ikke denne tankegang. Men for en person at løbende forbedre, og nyde livet, han eller hun skal fortsat læring.
Lære noget nyt føjer til en følelse af realisering. Det giver en person en interesse i at forfølge og en hobby at nyde.
Rejsetid
Pensionering tid er også rejsetiden. Mennesket har altid været fascineret af fjerntliggende steder. En ferie, der tager en person til et andet sted end hvad han kalder hjem kunne være et spændende og opfylde begivenhed.
Før pensioneringer altid sørg for planlægge du begivenheder som denne. Rejser til eksotiske steder kunne være en drøm for dig eller din partner.
Tid til familien
Arbejde har en grim vane med at kommer mellem forældre og deres familier. Pension kan være den eneste måde du kan tilbringe kvalitetstid med din ægtefælle eller børn. Hvis du ikke har overvejet sådan en aktivitet som noget værd planlægning, så tro om igen. Selv besøge børn og børnebørn vil koste dig en formue.
Sætte grænser
I en fremskreden alder, kan du muligvis ikke gøre alt længere. Men der stadig for du et stort og varieret antal Hobbyer og interesser. Sætte dine grænser efter dine evner og deltage i en sådan. Være hensynsfuld af din krop. Men husk at selvom kan svække din krop, dit sind kan altid forbliver skarp.
Allokere ressourcer
At blive pensioneret uden noget at gøre er en af de mest grusomme straffe en kunne udholde. Men med lidt kreativ planlægning, du kunne krydre din pension med forskellige planer og aktiviteter.
Disse aktiviteter, men vil koste dig. Kontroller, at du afsætte tilstrækkelige ressourcer, så du kan være i stand til at nyde disse aktiviteter. Disse midler omfatter penge, tid, kræfter og lyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.