Globale arbejde Marketplace – Revolution i hvordan arbejde bliver gjort

Bliver sengebåse et fjernt minde for dagens arbejdsstyrke? Bliver på bekostning af kontorlokaler og den enorme byrde af personalegoder være en saga blot for moderne virksomheder?
Virkeligheden er, for tusindvis af mennesker, dette allerede er sket. Internet baseret ‘Service auktioner’ nu vrimler hvor virksomheder kan sende deres igangværende job eller engangs projekter til et globalt marked for freelance fagfolk, alias – ‘Service Providers’.
Tjenesteudbydere derefter bud på arbejdet, pryder bud med deres ‘pitch’ og online portefølje og voila! Hvad tager normalt uger til at udføre og tusindvis af dollars i løn og reklameindtægter… kan tage en virksomhed så lidt som en dag med ingen faste omkostninger overhovedet.
En anden fordel for denne omvendte auktion model er feedback-system. Udbydere er bedømt af tidligere købere, der har brugt deres service. Generelt en køber kan gennemgå en udbydere CV, portefølje, arbejde historie, referencer og deres feedback anmeldelser med et klik med musen.
Det kan være en udfordring for nye udbydere at hoppe i på disse jobsites uden nogen tidligere feedback til nåde af deres bud med de eftertragtede fem stjerner. Men når dette første projekt eller to er under deres bælte, det er absolut muligt at foretage en vellykket freelance karriere via disse typer af jobsites.
Mange freelancere har fundet deres bedste langsigtede klienter fra disse bestyrelser og kun udnytte system for en kort tid. Andre bruger dem hele tiden, og nogle arbejder med et team af fagfolk til at jonglere med det arbejde, de er tildelt.
Der er ingen tvivl om, at den globale arbejde Marketplace er her at bo og ekspanderer hver dag. Det er en win-win for virksomheder og arbejdstagere.
Virksomheder få fordel af en global matrix af arbejdstagere til at vælge fra. Fordel fra høst talent af arbejdstagere i forskellige stater der ofte ikke er tilgængelig lokalt. Der er enorme besparelser fra kontorlokaler, fordele og HR personale omkostninger osv. Ofte gange der er tidszone fordele, især for internet-baserede virksomheder, der har online chats tilgængelige for deres kunder og ønsker dem “bemandet” 24 timer i døgnet. Eller software-virksomheder, der ønsker at yde teknisk support 24 timer i døgnet.
For arbejdstagere arbejder den nummer et fordel fra deres hjemmekontor. At eliminere omkostningerne ved pendling, garderobeskabe, er frokoster, børnepasning og meget mere fra deres budgetter en fantastisk økonomisk lettelse. Arrangementet arbejde ofte har gange meget fleksible arbejdstider. Og være din egen chef er den bedste fordel for alle.
Folk, der arbejder for sig selv på egne præmisser, i deres eget hjem har tendens til at kræve mere af deres arbejde og resultater. De finpudse færdigheder til ren og skær glæde for opbygning af deres portefølje af dygtighed til potentielle kunder og de har tendens til at tænke på deres klients forretninger i et langt mere professionelt niveau. Fordi deres arbejde for klienten afspejler på deres egen forretning, vil ikke bare klientens de arbejde hårdere og mere sig derefter alt for typiske ulykkelig aflukke arbejderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.