virksomhedsportraet navision
FusionDynamics er ejet af Søren Alexandersen, som har arbejdet indgående med ERP systemer siden 1998. Først med udvikling og konsulentbistand af Concorde XAL, og derefter flere år med Axapta, som har skiftet navn til Dynamics AX.

Fokus på Dynamics NAV (Navision), smart IT og integration

I 2005 valgte Søren Alexandersen at fokusere udelukkende på Dynamics NAV (Navision), og startede i slutningen af 2008 FusionDynamics, som en specialist forretning omkring integration og den tekniske side af Dynamics NAV (Navsion). Efter kun kort tid på markedet er det lykkedes FusionDynamics at slå sig fast som en nøglespiller i integrations-projekter, der involverer Dynamics NAV (Navision), og særligt den øgede fokus på niche-software har gjort integration endnu mere interessant i disse tider.

Success med tæt kundesamarbejde og vidensdeling

FusionDynamics har et tæt samarbejde med kunderne. Nogle kunder bruger FusionDynamics som deres primære leverandør til Dynamics NAV løsninger, konsulentbistand og udvikling, og bliver driftet af FusionDynamics. Andre kunder bruger FusionDynamics som specialister, når der er konkrete og tekniske udfordringer, der skal løses, og virksomhedens evt. egen leverandør kommer til kort. For FusionDynamics er det vigtigt, at ikke kun en enkelt person har viden om kundens system og løsning. En god vidensdeling sikrer kunden kortere reaktionstider, når rettelser skal laves, og derudover er det en sikkerhed for kunden, at have en backup af viden spredt over flere personer.
En sikkerhed som desværre ikke er tilstede i mange af de større konsulenthuse.

Certificeret indenfor Dynamics NAV (Navision)

FusionDynamics har styr på certificeringerne, og holder sig hele tiden ajour med udviklingen.
Følgende certificeringer er derfor en selvfølge:

Microsoft Certified IT Professional – Developer for Microsoft Dynamics NAV

Certificeringen består af følgende eksamener, taget på et af Microsoft godkendt testcenter:

Microsoft Certified IT Professional – Installation and Configuration for Microsoft Dynamics NAV

Certificeringen består af følgende eksamener, taget på et af Microsoft godkendt testcenter:

FusionDynamics bakker op om IT-branchen og udviklingen af IT i Danmark

Via vores medlemskab i IT-brancheforeningen og IT-Forum Midtjylland, støtter vi op om udviklingen og sparringen indenfor IT branchen i Danmark.
Som virksomheder har vi et ansvar for at løfte det faglige niveau, og sammen udvikle løsninger, der gør Danmark til et bedre land, samfundsmæssigt og socialt. Deri spiller IT en stor rolle.

medlem af IT Forum Midtjyllandmedlem af it branchen